25 Şubat 2010 Perşembe

ANNELERE HANGİ ÇİÇEKLER GÖNDERİLİR?


Annelerimiz dünyadaki en değerli varlıklardır. Onlara olan sevgimiz eminim her şeyin üstündedir ve hiçbir sevgiyle kıyaslanamaz.
Arada bir onlara süpriz yapmak, hiç beklemedikleri anlarda çiçek göndermek annelerimizi mutlu etmek için iyi bir sebeptir. Özel bir gün yani günün öneminin yanı sıra normal bir günde gönderilen çiçek beklenmedik anda geldiği için daha bir mutlu eder kişiyi. Hani bilirsiniz sevildiğinizi ama özel gün olmadığı halde içten gelerek düşünülüp gönderilen çiçek her zamankinden daha hoş kabul edilir.

Annelere nasıl çiçek gönderilir?

Özellikle saksı bitkisi türündeki çiçeklerin gönderilmesi daha uygun olur. Anaçlık duygusuna sahip annelerin çoğu, saksı bitkisi türündeki çiçekleri yetiştirip, büyütmekten ve onlarla ilgilenmekten büyük zevk alırlar. Bu durumda Orkide, Dracena Massengena, Antoryum, Spathiphyllum (Barış Çiçeği), Yucca, Dieffenbachia gibi saksı çiçeklerini göndermek daha doğru bir tercih olur. Göndereceğiniz çiçeğin saksı bitkisi yerine renkli, göze çarpıcı, daha gösterişi ön planda bir çiçek olmasını isterseniz. yine Mevsim çiçeklerinden oluşmuş aranjmanlardan yada Kır çiçeklerinde oluşan aranjmanlardan gönderebilirsiniz.

Anneye gönderilebilecek çiçekler.



BAZI SAKSI BİTKİLERİ




Annenize resimde görmüş olduğunuz saksı bitkilerinden göndermek isterseniz Çiçek Sepeti
Saksı bitkileri adresini ziyaret edebilir ya da (0212) 444 00 79' dan sipariş hattımıza ulaşabilirsiniz...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder